Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

"Άγιο" είχε!!!

«Αγιο» είχε ο 49χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου ο οποίος σώθηκε όταν το όχημα έπεσε σε γκρεμό βάθους 150 περίπου μέτρων! Το περιστατικό έγινε στην επαρχιακή οδό Χανίων - Σούγιας, στο ύψος της τοποθεσίας «Πέτρα Σελί».
Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος που έπεσε στο γκρεμό και ακινητοποιήθηκε σε βάθος 150 μέτρων. Ο οδηγός και πατέρας τεσσάρων παιδιών κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και έμεινε στο έδαφος από το μεσημέρι της Κυριακής μέχρι χθες το πρωί, δηλαδή για περίπου 22 ώρες.
Το κινητό του βρέθηκε διαλυμένο από την πτώση με αποτέλεσμα ο οδηγός να μη μπορεί να ενημερώσει. Τελικά εντοπίστηκε το πρωί από συγχωριανό του και με τη βοήθεια πυροσβεστών από το κλιμάκιο Καμπανού και πολιτών του χωριού καταγωγής του, μεταφέρθηκε στον επαρχιακό δρόμο όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Καντάνου και στη συνέχεια η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ Χανίων που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων.
Οπως διαπιστώθηκε είχε πάθει υποθερμία από την πολύωρη παράμονή του στο κρύο της νύχτας ενώ από τη πτώση είχε μώλωπες. Ο 49χρονος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων και αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

online counter