Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Περιβαλλοντικό επιτραπέζιο με την στίρηξη της Vodafone

Το πρώτο περιβαλλοντικό επιτραπέζιο παιχνίδι, Planetbook, που δημιούργησε το K.E.A.N. (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων), με τη στήριξη της Vodafone, παρουσιάστηκε την Τρίτη, παρουσία του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννη Μανιάτη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Vodafone, το Planetbook απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και σε μεγάλους και έχει στόχο να εκπαιδεύσει και να καλλιεργήσει την ευαισθησία όλων μας σε περιβαλλοντικά θέματα συνδυάζοντας τη γνώση με τη ψυχαγωγία.

Το παιχνίδι θα διατεθεί δωρεάν, στους υπεύθυνους περιβαλλοντικής εκπαίδευσης αρχικά των σχολείων της Δυτικής Αθήνας, με στόχο τη μετέπειτα διάθεσή του στους υπεύθυνους περιβαλλοντικής εκπαίδευσης των σχολείων ολόκληρης της Αττικής.

Στη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του ο κ. Μανιάτης σημείωσε ότι θα πρέπει όλοι οι πολίτες να ασχοληθούν ενεργά με την πράσινη ανάπτυξη χωρίς επιφυλακτικότητα και επισήμανε την ανάγκη να ξεφύγουμε από τα στερεότυπα λόγια ότι νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και να γίνει κυρίαρχο θέμα για όλους το ζήτημα της Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Η Vodafone επέλεξε να στηρίξει τη συγκεκριμένη προσπάθεια, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει και να δραστηριοποιήσει τους πολίτες να συνεισφέρουν στο μέτρο που τους αναλογεί στην προστασία του περιβάλλοντος. Σημειώνεται ότι η Vodafone, στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας, έχει ενεργό συμμετοχή σε σειρά προγραμμάτων και πρωτοβουλιών που έχουν σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

online counter