Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Με προβλήματα η εκλογική διαδικασία


Στις 21:30 το βράδυ θα κλείσουν οι «γαλάζιες κάλπες» για την ανάδειξη νέου αρχηγού στη ΝΔ, μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην εκλογική διαδικασία, καθώς το on line σύστημα στα εκλογικά κέντρα της ΝΔ, νωρίτερα, είχε τεθεί εκτός λειτουργίας.Είναι η δεύτερη παράταση που δίνεται λόγω της αθρόας συμμετοχής.

Το σύστημα έχει επανέλθει και στα 1039 εκλογικά τμήματα της χώρας και σταδιακά αποκαταστάθηκαν τα όποια προβλήματα υπήρξαν.Με εντολή του Δημήτρη Σιούφα η διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου συνεχίσθηκε καθώς οι ψηφοφόροι συμπληρώνουν τις αιτήσεις, οι οποίες θα περάσουν μετά στο ηλεκτρονικό σύστημα. Μάλιστα, η συμμετοχή είναι μεγαλύτερη του αναμενομένου.
Στον ΟΤΕ απέδωσε το πρόβλημα ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος. Δεν οφείλεται στον ΟΤΕ διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός και τονίζει ότι κινητοποιήθηκε αμέσως ο μηχανισμός, έγιναν έλεγχοι και ενημερώθηκε τόσο η εταιρεία, όσο και η Οργανωτική Επιτροπή της ΝΔ.

Υπομονή και επιμονή να ψηφίσουν ζήτησε από τους χιλιάδες ψηφοφόρους της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς, που ενημερώθηκε στη Ρηγίλλης από την Εφορευτική Επιτροπή μετά την επιστροφή του από την Πύλο.

Υπομονή για τα οργανωτικά προβλήματα ζήτησε από τον κόσμο της ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη , που επισκέφθηκε εκλογικά κέντρα της ΝΔ στο Μενίδι, το Αιγάλεω και τον Πειραιά για να δει από κοντά το πρόβλημα.

Διαφώνησε με τη συνέχιση της διαδικασίας ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος σύμφωνα με συνεργάτες του απέστειλε επιστολή στον Δημήτρη Σιούφα για να τον ενημερώσει για τις απόψεις του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ψωμιάδης βρίσκεται στο νοσοκομείο με δύσπνοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

online counter